Nászajándék mindig nagy kérdés – néhány ötlet

Nászajándék mindig nagy kérdés – néhány ötlet
5 (100%) 7 szavazat

Nászajándék
Nászajándék ötletek

Miért érdekes ez? Mert mindenki hivatalos esküvőre és lagziba! Ezért összeszedtem néhány tippet és nászajándék ötletek témában!

Nászajándék ötletek: Praktikus Háztartási dolgok

Ha a most költöznek össze a fiatalok, akkor rengeteg mindenre szükségük lehet az új élethez. kisebb háztartási eszközökben gondolkodjunk: konyhai robotgépek, férfiaknak szerszámgép, evőeszköz készlet, porcelán étkészlet vagy edénykészlet, egyéb tálaláshoz szükséges eszközök. De vannak örök klasszikusok, is mint ilyenek a prémium ágyneműhuzatok a párnák és takarók.

Online nászajándék lista: Ma már van ilyen is!

Igen már van ilyen is. Érdemes követned a párost akár facebookon akár a meghívón megnézni, mert vezethetnek online blogot vagy lehet esküvői oldaluk. Itt pedig vezethetnek nászajándék listát.

Nászajándék ötletnek valami rendhagyó dolog

Ne csak tárgyakban érdemes elgondolkodni nászajándék témában. Ajándékozz élményt! Ilyen lehet egy nászút is. Ha nem nagy összegben gondolkodtok, akkor egy wellness hétvége is megfogja tenni! Ezeket már 30-60.000 ft körül meglehet szerezni. Fontos a jó időzítés így akciósan előre megvehetitek hónapokkal az esküvő előtt! Hiszen mindenki szert nyaralni, pihenni, ezzel nem lőtök mellé!

Nincs ötleted és marad a pénz

Felénk szokás borítékot is bedobni menyasszonytáncnál. Ez mindig független (is) lehet a nászajándéktól. A menyasszonytánc és az a boríték mindig örök téma. Mennyit kell adni? Minimálisan azt amennyibe kerültök, tehát az ellátásotok árát, de ettől többet illik! Felénk az a szokás, hogy ráírják a borítékra a nevet és az összeget. Így elkerülik a találgatást, mert minimum, hogy ugyanannyit kell bedobnod, mint amennyit te kaptál az esküvődön! Így nincs agyalás nálunk az összegeken sem.

Ha sikerült felkeltenem a figyelmedet, akkor gyere, olvasd el a nászajándék ötletek cikkemet! Ebben csak olyan dologról írok és mutatok, amit már láttam tapasztaltam és le is fotóztam